Peisagistica si Gradinarit
Galati
0744.544.930 / 0758.033.538
L-S: 08:00 - 17:00

Infiintarea unei suprafete cu gazon se poate face prin:
  semanat direct
  instalarea unor rulouri de gazon

La infiintarea gazonului trebuie sa avem in vedere expunerea terenului la soare si destinatia suprafetei insamantate cu gazon.

Folosind seminte de gazon din gama profesionala putem realiza exact peluze aflate in plin soare, sau in zone umbrite, peluze destinate traficului sau peluze mai mult ornamentale.

INSTALARE RULOURI GAZON

Acest serviciu reprezinta cea mai rapida metoda de inverzire a unei suprafete de teren. In acest scop se folosesc brazde gata inierbate de gazon de 1-2 ani, de un verde uniform, compacte, libere de buruieni ele beneficiind de erbicidari repetate in timpul producerii. Varianta aceasta de gazon instant are si ea avantajele si dezavantajele ei. Daca aspectul final al unei zile de munca este o peluza verde, uniforma, fara goluri si fara buruieni, asta nu inseamna ca ne oprim aici.

Gazonul instalat din rulouri necesita o ingrijire meticuloasa, de udari intense (cel putin doua ori pe zi cu aproximativ 5l/mp) pe timpul a doua saptamani pentru a nu aparea diferente la imbinarea rulourilor si pentru a asigura o buna prindere a acestora de sol. De asemeni nu se va calca pe gazon in tot acest timp.

gazanare cu rulouri

 

Amenajare curte mica (3)

img_divider

Esti interesat de acest serviuciu? Stabileste o intalnire!