Peisagistica si Gradinarit
Galati
0744.544.930 / 0758.033.538
L-S: 08:00 - 17:00

Fie ca este vorba despre o curte in care s-a finalizat constructia casei si se doreste o gradina de vis, fie reamenajarea sau reimprospatarea unei gradini amenajate mai demult, trebuiesc respectati cativa pasi pentru a avea cele mai bune rezultate.
STABILIREA PROIECTULUI
Un prim pas este acela de a stabili exact ce tip de gradina se doreste. Din discutiile purtate cu clientii, luand in calcul marimea suprafetei, expunerea ei, tipul solului, posibilitatea udarii se realizeaza un proiect in care isi vor gasi locul exact plantele pe care si le doreste Clientul, zonele verzi , zonele inflorite, zonele de relaxare si chiar jocuri de apa.

amenajari_gradini1

REALIZAREA ACESTUI PROIECT INCEPE PRIN:

 Curatarea terenului de resturi vegetale
 Curatarea de pietre
 Curatarea plantelor care nu vor mai face parte din amenajare
 Fasonarea celor care raman sau transplantarea lor
 Saparea santurilor pentru instalarea sistemului de irigat, atunci cand sedoreste

 Saparea gropilor pentru plantarea speciilor mari, plante solitare, garduri vii, grupuri de plate. Delimitarea zonelor plantate cu gardut, cu borduri, cu pietris ornamental
 Nivelarea terenului
 Trasarea cailor de acces si realizarea acestora din diverse materiale , piatra de rau, dale, dale grila inierbate,etc
 Gazonatul fiind ultima lucrare care se realizeaza intr-o amenajare.

img_divider

Beneficiile serviciilor noastre

 Suntem o echipa de profesionisti, ingineri horticultori, tehnicieni si muncitori peisagisti, care nu ne dorim decat sa va venim in ajutor.
  Va punem la dispozitie experienta noastra, competenta si un portofoliu de amenajari pentru ca, impreuna, sa facem din gradina Dumneavoastra un loc special.
  Din dialogul cu Dumneavoastra, Clientii, folosind materiale de calitate, dand dovada de seriozitate si profesionalism au rezultat nu amenajari peisagistice de calitate ci vise implinite.
  An de an, firma a capatat experienta prin realizarea de gradini diversificate dar, si recunoastere prin relatiile pe care le-a continuat cu majoritatea clientilor avand mare parte din gradinile realizate in intretinere.